Diensten

 • Binnenschilderwerk

  Schildersbedrijf All Decorations blinkt uit in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wilt u uw woonkamer schilderen? Moet de slaapkamer, keuken of een andere ruimte in huis een nieuw likje verf? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat uw woning of winkel tot in de puntjes wordt geschilderd. Wij zijn actief in de regio's Herentals, Geel, Schilde en andere dichtbijzijnde locaties in Antwerpen.

  Uw volledige interieur transformeren met onze verfijnde schilderwerken of een enkele muur tot in de kleinste hoekjes schilderen? Wij zijn met verve de nummer 1 in vakkundige schilderwerken, met passie en oog voor detail.
 • Buitenschilderwerk

  Schildersbedrijf All Decorations blinkt naast binnenschilderwerk ook uit in buitenschilderwerk. U kan gebruik maken van onze diensten in de regio's Herentals, Geel, Schilde en andere dichtbijzijnde locaties in Antwerpen.

  Heeft u buitenschilderwerken voor de boeg? Laat ook dat nu net een van onze vaardigheden zijn. We zijn buitengewoon in het schilderen van gevelmetselwerk, buitenschrijnwerk van ramen tot deuren, gevelbekleding, planchetten, pleisterwerk, cementering. Wij zorgen ervoor dat uw buitenmuur tot in de kleinste hoekjes wordt geschilderd.
 • Behangwerken

  Naast schilderwerken wordt All Decorations ook veel gevraagd voor haarfijne behangwerken. We hebben reeds vele jaren ervaring in het plaatsen van vliesbehang, fotobehang, structuurbehang, vinylbehang, textielbehang, ...

Wat voor project u ook heeft

Wij staan voor u klaar!

 • All Decorations
 • Pannenhuisstraat 2
 • 2200 Herentals
 • BelgiĆ«
Openingstijden
Vandaag
Gesloten
Klik hier voor een duidelijk en volledig overzicht van onze openingstijden.
Alle rechten voorbehouden © , All Decorations.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.